CHAT | Nu bereikbaar

Stuur een Whatsapp bericht

Windveren en Accessoires

Filter
Verfijn de resultaten

Windveren en Accessoires

Windveren voor golfplaten en dakplaten koop je bij Beplatingswinkel.nl. Hier vind je ons grote assortiment windveren en accessoires om jouw dak perfect waterdicht af te monteren.

Om het beplatingsmateriaal te bevestigen vind je bij elk type plaat de bijbehorende schroeven. Tevens leveren wij graag de standaard nokken, windveren, hoekstukken en accessoires op Beplatingswinkel.nl. Door de jarenlange ervaring met het produceren en monteren van beplatingsmateriaal vind je bij ons altijd de juiste schroef, bout, nok of windveer voor jouw klus.

De windveren zijn te bestellen in vezelcement en staal. De vezelcement windveer is geschikt voor montage in combinatie met de vezelcement golfplaten van Humanit. De andere optie is de stalen windveer (hoekstuk) voor de dakrand-afwerking van sandwichpanelen, stalen golfplaten, dakpanplanten, wandplaten en dakplaten.

Voor de nokken kan je kiezen uit de vezelcement vlakke scharnier nok die perfect aansluit bij de vezelcement golfplaten van Humanit.

De stalen halfronde nok is juist geschikt voor de afwerking van het dak met dakpanplaten. Hier combineer je de stalen eindnok bij, om jouw dak volledig waterdicht af te werken.

De toepassing van schroeven is afhankelijk van het beplatingsmateriaal en de gebruikte ondergrond, waarop je de platen bevestigt. Per beplatingsmateriaal bieden wij de geschikte schroeven aan, waarbij je kan kiezen voor het type dat gebruikt kan worden op een houten of stalen ondergrond.