Filter

Bitje t.b.v. schroeven

Vanaf € 5,25*

Bitumen nokstuk/windveer zwart

Vanaf € 10,91*

Dakdoorvoer

€ 30,40 - € 60,73*

Felsplaatschroef 4.2*32 per 100 stuks

Vanaf € 11,02*

Lekdorpel

€ 15,73 - € 18,15*

RVS Golfplaatbouten voor Humanit (per 100 stuks)

Vanaf € 45,98*

Sandwichschroef voor sandwichpanelen wand

Vanaf € 82,28*

Schuimprofiel dakpanplaten

Vanaf € 3,63*

Schuimprofiel golfplaten Humanit

Vanaf € 3,03*

Spijkers Onduline (100st)

Vanaf € 7,91*

Vlakke scharniernok Humanit

Vanaf € 49,07*

Windveren en Accessoires

Windveren voor golfplaten en dakplaten koopt u bij Beplatingswinkel.nl. Hier vindt u ons grote assortiment windveren en accessoires om uw dak perfect waterdicht af te monteren.

Om uw beplatingsmateriaal te bevestigen vindt u bij elk type plaat de bijbehorende schroeven. Tevens leveren wij u graag de standaard nokken, windveren, hoekstukken en accessoires op Beplatingswinkel.nl. Door de jarenlange ervaring met het produceren en monteren van beplatingsmateriaal vindt u bij ons altijd de juiste schroef, bout, nok of windveer voor uw klus.

De windveren zijn te bestellen in vezelcement en staal. De vezelcement windveer is geschikt voor montage in combinatie met de vezelcement golfplaten van Humanit. De andere optie is de stalen windveer (hoekstuk) voor de dakrand-afwerking van sandwichpanelen, stalen golfplaten, dakpanplanten, wandplaten en dakplaten.

Voor de nokken kunt u kiezen uit de vezelcement golf scharnier nok die perfect aansluit bij de vezelcement golfplaten van Humanit.

De stalen halfronde nok is juist geschikt voor de afwerking van uw dak met dakpanplaten. Hier combineert u de stalen eindnok bij, om uw dak volledig waterdicht af te werken.

De toepassing van schroeven is afhankelijk van het beplatingsmateriaal en de gebruikte ondergrond, waarop u de platen bevestigt. Per beplatingsmateriaal bieden wij de geschikte schroeven aan, waarbij u kunt kiezen voor het type dat gebruikt kan worden op een houten of stalen ondergrond.