Bestel voor 22 juli en wij leveren nog voor onze vakantie (wij hebben vakantie van 27 juli tot en met 18 augustus)

Sandwichpanelen

Filter
Verfijn de resultaten

Goedkope sandwichpanelen kopen van Beplatingswinkel


Bouwen met sandwichpanelen? Bij Beplatingswinkel.nl vind je sterke sandwichpanelen voor dak en wand in 4 verschillende kleuren: antraciet, wit, grijs en groen. We produceren alle panelen helemaal zelf. 

Top panelen van Nederlands fabricaat en direct uit voorraad leverbaar. Bestel de goedkoopste sandwichpanelen online bij Beplatingswinkel.nl in diverse diktes: 40mm, 60mm of 80mm.

 • Top kwaliteit door eigen productie
 • Laagste prijsgarantie
 • Isolerend (PIR+), brandwerend én vlamdovend
 • Duurzame coating in 4 kleuren
 • Voor dak en wand 

Isolerende stalen sandwichplaten


Alle hoogwaardige sandwichpanelen van Beplatingswinkel.nl zijn voorzien van brandwerend en vlamdovend PIRplus isolatieschuim. De geïsoleerde panelen bestaan uit 2 staalplaten, met daartussen het brandwerende isolatieschuim. Omdat de staalplaten niet rechtstreeks met elkaar in verbinding staan, heb je geen last van koudebruggen en is een hoge isolatiewaarde mogelijk. 

In onze webshop vind je PIR-sandwichpanelen in verschillende diktes (40mm, 60mm of 80mm). Daardoor is er voor iedere situatie een geschikte sandwichplaat. De sandwichplaten voor wand en dak worden veel gebruikt voor:
 • Kantoor- en bedrijfspanden
 • Stallen
 • Loodsen
 • Hallen
 • Schuren
 • Woonhuizen
Onze goedkope sandwichpanelen gaan dus niet ten koste van kwaliteit. Doordat we de productie van de panelen in eigen beheer hebben, blijven de kosten laag en de kwaliteit hoog. 

Sandwichpanelen dak met PIR+ vulling


Het paneel voor jouw dak heeft een trapeziumprofiel aan de bovenzijde. Met de geprofileerde sandwichpanelen voor een hellend dak isoleer je direct het dak vanwege de PIR+ vulling. 

Het grote voordeel van het dichtleggen van jouw dak met PIR sandwichplaten, is dat het dak binnen een korte tijd snel en eenvoudig is dichtgelegd, en daarnaast ook direct wordt geïsoleerd. De isolatie zorgt daarmee voor een comfortabele ruimte in alle seizoenen. Je bespaart dus ook op kosten voor jouw verwarming en airconditioning. Een moderne oplossing voor een kostenefficiënte klimaatbeheersing.

Omdat het paneel een trapezium profiel heeft, zorgt het voor een perfecte afvoer van water en zorgt het ook voor een waterdichte afsluiting. De sandwichplaat met trapezium profiel is ook te gebruiken als wandplaat.

Gladde sandwichpanelen voor jouw wand


De sandwich dakpanelen en sandwich wandpanelen zijn voorzien van een 275 grams zinklaag, waarop een duurzame coating is aangebracht in kleur. De binnenzijde wordt uitgevoerd in de kleur RAL 9002 gebroken wit. De buitenzijde van de sandwichplaten kunnen geleverd worden in de kleuren wit, antraciet, donkergroen en lichtgrijs.

Sandwichpanelen voor hellende daken en gevels


De sandwichpanelen zijn ook geschikt voor hellende daken en gevels. Per dakpaneel geldt er vaak een eigen minimale dakhelling die nodig is om een paneel te kunnen gebruiken. Bij ons heb je de keuze tussen 4 verschillende kleuren, waardoor je zelf de uitstraling van je dak kunt bepalen.

Laagste prijsgarantie: goedkoper gaat het niet worden

Als je een sandwichpaneel met minimaal dezelfde specificaties (zoals staaldikte en coatingtype) bij een andere winkel goedkoper vindt, dan passen wij direct de prijs aan. Bij ons koop je gegarandeerd sandwichplaten voor de laagste prijs. 

Tip: Meerkosten zoals transportkosten behoren ook tot de totale verkoopprijs. Controleer dus goed of dit al is meegenomen in de prijs.  

Zagen en monteren van sandwichplaten


Tijdens het monteren van de sandwichplaten is het veelal nodig om de platen op maat te zagen. Zaag de sandwichpanelen voorzichtig met een band- of cirkelzaag, zodat de beschermende coating niet beschadigt. 

Gebruik nooit een haakse slijpmachine, omdat de staalplaten worden verhit en hierdoor de coating aangetast wordt. Zaag de platen langzaam, op een laag toerental en zoveel mogelijk in een beweging.

Zorg daarnaast voor veilige werkomstandigheden, omdat er staaldeeltjes vrijkomen bij het zagen. Draag daarom altijd een veiligheidsbril en werkhandschoenen. Lees hier de uitgebreide omschrijving voor het monteren en zagen van sandwichplaten.

Het monteren van sandwichpanelen is in vergelijking met andere opties simpel voor zowel ervaren bouwprofessional of een doe-het-zelver. Want sandwichpanelen zijn gemakkelijk te vervoeren, verplaatsen en monteren. Een sandwichpaneel is namelijk een lichte, compacte bouwoplossing zonder veel bijkomende onderdelen of accessoires.

Sandwichpanelen zijn te monteren van beneden naar boven. Bij de meeste systemen moeten de bevestigingsmiddelen namelijk in de bovenrand van de panelen aangebracht worden. Daarna moet een bovenliggend paneel bevestigd worden aan de rand van het onderliggende paneel. Als bevestigingsmiddel raden wij hiervoor RVS schroeven aan.

Vragen over onze sandwichpanelen? 


Het kopen van sandwichpanelen is niet altijd makkelijk. Onze specialisten helpen je tegenwoordig snel via Whatsapp. Stuur een Whatsapp bericht naar 06 - 20 45 30 07. De specialisten staan je snel te woord en weten precies welke sandwichpanelen je nodig hebt voor jouw situatie. 

Voor telefonisch contact zijn we bereikbaar via hetzelfde nummer (WhatsApp werkt meestal sneller). Of bekijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. 
Sandwichpanelen gebroken wit polyester