Sandwichpanelen wand ANTRACIET 60 mm dik (5 meter)

€ 260,88*

€ 215,60 excl. btw

Beschikbaar over 1 dag, levertijd met een verwachte leveringstijd van 4 werkdagen.

Dikte

✔ Laagste prijsgarantie

✔ Levering binnen 4 werkdagen

✔ Afhalen ( de volgende werkdag ) na bestelling


Klantenbeoordelingen

“Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.”

“Prijs gunstig. Producten uitstekend verpakt en netjes afgeleverd door chauffeur.”

Bekijk beoordelingen
9.3
Productinformatie "Sandwichpanelen wand ANTRACIET 60 mm dik (5 meter)"
  • Sandwichpanelen lengte 5m
  • Werkend 1,15 meter breed
  • Paneeldikte 60mm
  • Plastisol Antraciet 454, Ral 7016 lijkt hier het meest op
  • Binnenzijde paneel voorzien van PVC 100mu, in kleur RAL 9002 (gebroken wit), geschikt voor AGRESSIEF MILIEU (zgn. agri-coating)
  • Dikte staal buitenplaat 0,55mm / binnenplaat 0,40 mm
  • Coating 200 mu plastisol leermotief
  • PIR gevuld (brandveilig!!)

Sandwichpanelen wand antraciet informatie

De sandwichpanelen in antraciet van Beplatingswinkel.nl komen uit eigen productie en zijn veel gebruikte panelen voor bedrijfsgebouwen, stallen, loodsen, kantoren en ook woonhuizen. De panelen zijn zeer geschikt voor gebruikt in de agri sector, vanwege de zogeheten agri-coating. De coating is bestand tegen agressief milieu. De antraciet coating is een 200 mu plastisol coating in leermotief.

Brandveilig isolatieschuim

De sandwichpanelen voor wanden zijn aan beide kanten voorzien van een glad (gelinieerd) profiel. Tussen de panelen zit het PIRplus vlamdovend isolatieschuim. Het isolatieschuim is hoogwaardig brandwerend schuim en is zeer brandveilig. De panelen zijn leverbaar in de kerndikte 60mm en hebben een lengte van vijf meter.

Montage sandwichpanelen 

De sandwichpanelen zijn voorzien van een staalplaat aan twee zijden en staan niet rechtstreeks met elkaar in verbinding, u heeft daarom geen last van koudebruggen en de panelen hebben een hoge isolatiewaarde. De buitenplaat heeft een dikte van 0,55mm en de binnenplaat heeft een dikte van 0,40 mm. Bij de accessoires vindt u de bijbehorende sandwichschroeven om de panelen te monteren. 
De sandwichpanelen produceren wij in eigen beheer en zijn een uniek Nederlands product. Wij garanderen daarom een scherpe prijs met een hoge constante kwaliteit. Bestel de sandwichpanelen in antraciet eenvoudig en snel op Beplatingswinkel.nl zonder een account aan te maken.