CHAT | Nu bereikbaar

Stuur een Whatsapp bericht

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Laagste prijsgarantie


Als je een product met minimaal dezelfde specificaties (staaldikte, coating type, etc.) elders goedkoper vindt (waarbij ook meerkosten voor bijvoorbeeld transport mee-vergeleken worden), kan je dit aan ons aangeven via info@beplatingswinkel.nl. 


Wij passen de prijs van jouw order dan per direct aan.

ACTUEEL: 


Prijzen 2022 --> wij blijven de goedkoopste van Nederland Vorig jaar was er door COVID een tekort aan materialen waardoor levertijden en prijzen opliepen. Nu, voorjaar 2022, moeten wij door de oorlog in Oekraïne helaas opnieuw waarschuwen voor oplopende prijzen. Bij Beplatingswinkel zijn we hierdoor dagelijks bezig met het aanpassen van onze prijzen. We hebben voor een heel groot aantal producten nog een ruime voorraad waardoor we niet meteen tegen leverproblemen aanlopen.

Wat heeft dit nu voor gevolgen voor jouw bestelling?


Het kan voorkomen dat de prijs die je de ene dag ziet staan, de volgende dag alweer sterk gestegen is. Wij zijn helaas genoodzaakt om onze prijzen aan te passen aan de prijzen van de grondstoffenmarkt, die zoals gezegd sterk fluctueren. Wij bieden altijd een eerlijke prijs! Op dit moment is wederom niet duidelijk hoe lang deze situatie zo blijft. We houden je graag via deze pagina op de hoogte! Transportkosten en franco levering: Door de vele prijsstijgingen in 2021 en 2022 vielen steeds meer orders boven het franco bedrag (zonder transportkosten). Omdat ook het transport zelf steeds kostbaarder is geworden zijn wij genoodzaakt om het franco bedrag te verhogen tot 750 euro inclusief BTW.