Humanit golfplaten

Filter
Verfijn de resultaten

Humanit golfplaten

De Humanit golfplaten worden gemaakt in een hypermoderne productiefaciliteit en voldoet aan de zéér strenge eisen van de Duitse Zulassung. Humanit is het Nederlandse merk voor hoogwaardig geproduceerde vezelcement golfplaten en zijn onbrandbaar, weerbestendig, onderhoudsvrij en zeer milieuvriendelijk. De Humanit golfplaat voldoet aan de technische vereisten volgens de Europese norm EN 949.

De Humanit golfplaten zijn waterdicht, maar damp-open door een poriënstructuur. Hierdoor zijn de golfplaten vochtregulerend. Water wordt opgenomen en de waterdamp wordt verdeeld, waardoor condensvorming wordt beperkt. Het dak blijft ademen en de onderliggende constructie en isolatie blijft droog.

De golfplaten zijn tevens geluiddempend. Bij hevige regen of hagel wordt het geluid sterk gedempt, waardoor het prettig is voor mens en dier. Ook zijn de platen ammoniak bestendig, waardoor de Humanit golfplaten zeer geschikt zijn voor de agrarische sector.

De duurzame humanit vezelcement golfplaten zijn cementgebonden, zonder gebruik van metaal. Op langere termijn gaan de golfplaten daarom niet roesten op plaatsen waar de beschermlaag beschadigd of geperforeerd is. De Humanit vezelcement golfplaat is hoog belastbaar, vanwege een hoge buigsterkte door de PVA-wapeninsgvezels. Verder houden de polypropyleen beveiligings strips de golfplaat bij elkaar. De strip is aanwezig in elke golf, ongeveer in het midden van het materiaal.

Bestel de Humanit golfplaat en lichtdoorlatende golfplaat eenvoudig en snel op Beplatingswinkel.nl zonder een account aan te maken.
Dakbeplating met dakplaatschroeven