Stuur een WhatsApp bericht

06 204 53 007

Vezelcement golfplaten Humanit

Vezelcement golfplaten humanit

Op voorraad

(incl. BTW)

(excl. BTW)

Totaal12,58
Totaal10,40

Voor 14.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen bezorgd*

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 500

Laagste prijsgarantie

Klantbeoordelingen

9.1722 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” “Prijs gunstig. Producten uitstekend verpakt en netjes afgeleverd door chauffeur.” Bekijk beoordelingen
Voorbeeld toepassingen van dit artikel
 • Prijs m2 € 9,82
 • Werkende breedte 1.05m
 • Lengte in 1.22m tot 3.05m
 • Kleur Blauw / zwart (lijkt op antraciet)
 • circa 14 kilo per m²
 • Vezelcement-golfplaten kunnen altijd lichte oppervlakte-oneffenheden/krassen hebben. Dit doet geen afbreuk aan de kwaliteit en is inherent aan gecoate vezelcement-producten
 •  

Vezelcement golfplaten productinformatie

  De humanit vezelcement golfplaten voldoen aan de zeer strenge Duitse Zulassung eisen. De humanit golfplaten zijn vochtbestendig, duurzaam, sterk en hebben weinig onderhoud nodig. Bekijk hier al onze vezelcement humanit producten.

   

  Specificaties vezelcement golfplaten Humanit

  De vezelcement golfplaten van het Nederlandse merk Humanit worden geproduceerd door één van de grootste Europese fabrikanten die cementgebonden producten biedt. Dit gebeurt in een moderne productiefaciliteit. De dakplaten voldoen tevens aan de zéér strenge eisen van de Duitse Zulassung.

   

  Vezelcement golfplaten zijn vanwege het gewicht, het meest geschikt voor zwaardere constructie. De duurzame golfplaten worden gemaakt van PVA kunststof vezels en worden cementgebonden. Door de combinatie van dit materiaal en de productiemethode zijn de golfplaten onbrandbaar, weerbestendig, onderhoudsvrij en zeer milieuvriendelijk.

   

  Montage vezelcement golfplaten

  De vezelcement golfplaten kunnen bevestigd worden met de bijbehorende golfplaatbouten op hout. Wij adviseren altijd RVS bouten te gebruiken bij het bevestigen van de golfplaten. De lichtdoorlatende golfplaten type Humanit hebben dezelfde golfhoogte en breedte als de vezelcement golfplaat en kan daarom goed gecombineerd worden.

  Naast vezelcement golfplaten leveren wij ook stalen golfplaten. Bekijk hier onze totale aanbod van golfplaten.

  Gerelateerde producten

  Veilig betalen met iDeal