Lekdorpel

€ 13,00*

€ 10,74 excl. btw

Beschikbaar in 3 dagen, levertijd met een verwachte leveringstijd van 4 werkdagen.

Maat
Kleur

✔ Laagste prijsgarantie

✔ Levering binnen 4 werkdagen

✔ Afhalen ( de volgende werkdag ) na bestelling


Klantenbeoordelingen

“Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.”

“Prijs gunstig. Producten uitstekend verpakt en netjes afgeleverd door chauffeur.”

Bekijk beoordelingen
9.3
Productinformatie "Lekdorpel"
  • Type: 50x50x30x10mm
  • Lengte: 3000mm
  • Prijs: per 3 meter

Lekdorpels, ook bekend als druipprofielen of waterkeringen, zijn een cruciaal onderdeel van ieder gebouwontwerp. Hun hoofdfunctie is het beschermen van uw muren tegen vocht en waterschade door regenwater veilig weg te leiden van het muuroppervlak en vensterbanken.

Onze lekdorpels zijn vervaardigd met de hoogste precisie om optimale prestaties te garanderen. Met afmetingen van 50x50x30x10mm en een standaardlengte van 3000mm, kunnen ze worden aangepast aan de meeste standaard kozijnafmetingen. Het is belangrijk te vermelden dat de prijs per 3 meter is, waardoor ze een betaalbare optie zijn voor zowel grote als kleine bouwprojecten.

Kleuren en afwerking

Kleurvariëteiten en Afwerking: Onze lekdorpels zijn beschikbaar in verschillende kleuren om aan uw esthetische behoeften te voldoen. U kunt kiezen uit houtnerf afwerkingen in donkergroen, zwart of mat zwart, terwijl we ook donkergroen en antraciet aanbieden in een gladde afwerking. Deze variëteit aan kleuren zorgt ervoor dat onze lekdorpels harmonieus integreren met uw bestaande buitenschrijnwerk, ongeacht de kleur of stijl.

Installatie Lekdorpel

De lekdorpel wordt ofwel aan de bovenzijde of aan de onderzijde van een kozijn bevestigd, afhankelijk van het ontwerp van uw kozijn en de weersomstandigheden in uw gebied. De installatie is relatief eenvoudig en zorgt ervoor dat regenwater veilig wordt afgevoerd, waardoor waterschade aan uw muuroppervlak wordt voorkomen.

Samenvatting

Of u nu bezig bent met een nieuw bouwproject of een bestaande ruimte renoveert, onze lekdorpels bieden een robuuste, esthetisch aantrekkelijke oplossing voor het beheren van regenwater en het beschermen van uw gebouw tegen mogelijke waterschade. Hun veelzijdigheid in termen van afmetingen en kleurvariaties zorgt ervoor dat ze passen bij elke stijl of ontwerp, terwijl hun eenvoudige installatie betekent dat ze snel en efficiënt kunnen worden aangebracht. Bestel vandaag nog een lekdorpel in een kleur naar keuze op beplatingswinkel!