Geopend maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 12.30 uur en 13.00 - 17.00 uur.

Snel geleverd

Zonder account bestellen

Scherpste prijzen

Voor info
bel of app

06 204 53 007

Home > Sandwichpanelen

Sandwichpanelen

Meer informatie

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen

​​Beplatingswinkel.nl biedt twee type sandwichpanelen aan: Dakpanelen en wandpanelen. Het paneel voor uw dak heeft een trapeziumprofiel aan de bovenzijde en is beschikbaar in meerdere kleuren.
Een sandwichpaneel voor uw wand zijn aan beide kanten voorzien van een glad (gelinieerd) profiel. 

 

Alle panelen van Beplatingswinkel.nl zijn voorzien van hoogwaardig brandwerend en vlamdovend PIRplus isolatieschuim. De panelen bestaan uit 2 staalplaten, met daartussen het brandwerende isolatieschuim. Omdat de staalplaten niet rechtstreeks met elkaar in verbinding staan, heeft u geen last van koudebruggen en is een hoge isolatiewaarde mogelijk. 

 

De dak- en wand sandwichpanelen zijn voorzien van een 275 grams zinklaag, waarop een duurzame coating is aangebracht in kleur. De binnenzijde wordt uitgevoerd in de kleur RAL 9002 gebroken wit. De buitenzijde van de sandwichpanelen kunnen geleverd worden in de kleuren wit, antraciet, donkergroen.

 

In 1 werkgang kunt u snel en duurzaam een dak of wand plaatsen en is uw project direct geïsoleerd.De sandwichpanelen voor wand en dak worden veel gebruikt voor bedrijfsgebouwen, stallen, loodsen, kantoren en ook woonhuizen.

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 9292 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen
?>

Veilig betalen met iDeal

Facebook Twitter