Geopend maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 12.30 uur en 13.00 - 17.00 uur.

Snel geleverd

Zonder account bestellen

Scherpste prijzen

Voor info
bel of app

06 204 53 007

Home > Golfplaten

Golfplaten

Meer informatie

Golfplaten

Golfplaten

Bij Beplatingswinkel.nl kunt u golfplaten kopen voor elke klus, in diverse uitvoeringen. U heeft bij ons de keuze uit vezelcement, stalen of de bijbehorende lichtdoorlatende golfplaten. Welk type u nodig heeft hangt sterk af van de toepassing.

 

De vezelcement golfplaat van het Nederlandse merk Humanit is van hoge kwaliteit. De vezelcement platen worden geproduceerd van PVA kunststof vezels en deze worden cementgebonden. De duurzame vezelcement plaat in antraciet voldoet aan de zeer strenge eisen van de Duitse Zulassung. Dit houdt in dat de platen onbrandbaar zijn, weerbestendig, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk.

 

De vezelcement golfplaten kunnen gebruikt worden voor zowel nieuwbouw als renovatie-projecten. De beplating kan bevestigd worden op hout met de bijbehorende golfplaatbouten. Beplatingswinkel.nl adviseert om altijd RVS bouten op het dak toe te passen! De lichtdoorlatende golfplaten type Humanit hebben dezelfde golf als de Humanit golfplaat en kan daardoor perfect gecombineerd worden.

 

De stalen golfplaten worden zowel gebruikt voor dakbedekking als voor gevelbekleding. De plaat is gemaakt van staal, voorzien van een zinklaag. De stalen plaat, gemaakt van 185 gram aluzink, heeft een golfhoogte van 20 mm en een werkende breedte van 1000 mm. In vergelijking met de zinken golfplaten van vroeger, is deze stalen golfplaat met zinklaag breder. U heeft dus sneller uw dak dicht gelegd! U kunt deze stalen platen combineren met de 20/1000 lichtdoorlatende golfplaat met dezelfde golf.

 

Voor een strakke uitstraling kunt u ook kiezen voor een kleur. Op de stalen golfplaat wordt een duurzame coating aangebracht in de kleur wrinkle antraciet of wrinkle zwart. De plaatdikte is 0,45 mm en wordt gemaakt uit hoge kwaliteit staal uit eigen productie en daardoor scherp geprijsd.

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 9292 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen
?>

Veilig betalen met iDeal

Facebook Twitter