WhatsApp bericht is sneller

06 204 53 007

Golfplaten

Meer informatie

Golfplaten kopen

Golfplaten

Golfplaten in metaal of vezelcement kopen voor uw dak? Bestel de goedkope golfplaten bij Beplatingswinkel.nl. Direct uit voorraad leverbaar in meerdere kleuren.

 

Vezelcement golfplaten kopen?

De vezelcement golfplaat van het Nederlandse merk Humanit is van hoge kwaliteit. De vezelcement platen worden geproduceerd van PVA kunststof vezels en deze worden cementgebonden. De duurzame vezelcement plaat in antraciet voldoet aan de zeer strenge eisen van de Duitse Zulassung. Dit houdt in dat de platen onbrandbaar zijn, weerbestendig, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk.

 

De vezelcement golfplaten kunnen gebruikt worden voor zowel nieuwbouw als renovatie-projecten. De beplating kan bevestigd worden op hout met de bijbehorende golfplaatbouten. Beplatingswinkel.nl adviseert om altijd RVS bouten op het dak toe te passen! De lichtdoorlatende golfplaten type Humanit hebben dezelfde golf als de Humanit golfplaat en kan daardoor perfect gecombineerd worden.

 

Metalen golfplaten

De stalen golfplaten worden zowel gebruikt voor dakbedekking als voor gevelbekleding. De plaat is gemaakt van staal, voorzien van een zinklaag. De stalen plaat, gemaakt van 185 gram aluzink, heeft een golfhoogte van 20 mm en een werkende breedte van 1000 mm. In vergelijking met de zinken golfplaten van vroeger, is deze metalen golfplaat met zinklaag breder. U heeft dus sneller uw dak dicht gelegd! U kunt deze stalen platen combineren met de 20/1000 lichtdoorlatende golfplaat met dezelfde golf.

 

Beschikbare kleuren

Golfplaten kopen in een specifieke kleur? Voor een strakke uitstraling kunt u ook kiezen voor een kleur. Op de stalen golfplaat wordt een duurzame coating aangebracht in de kleur wrinkle antraciet of wrinkle zwart. De plaatdikte is 0,45 mm en wordt gemaakt uit hoge kwaliteit staal uit eigen productie en daardoor scherp geprijsd.

Klantbeoordelingen

9.19.1 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” “Prijs gunstig. Producten uitstekend verpakt en netjes afgeleverd door chauffeur.” Bekijk beoordelingen

Veilig betalen met iDeal