Stuur een WhatsApp bericht

06 204 53 007

Damwandplaten

Meer informatie

Damwand dakplaten wandplaten

Damwandplaten

Goedkope damwandplaten in groen, antraciet of wit koopt u bij Beplatingswinkel.nl. De nieuwe damwandplaten voor dak of wand zijn direct uit voorraad leverbaar.

 

De ongeïsoleerde damwandplaten en stalen damwand dakplaten van Beplatingswinkel.nl zijn gemaakt van staal en voorzien van een trapeziumprofiel met zes trapeziums. Het profiel geeft door de slimme engineering van vormen, hoogtes en hoeken een unieke stevigheid en een fijne verwerkbaarheid.

 

Stalen dakplaten

De stalen dakplaten voor uw wand en dak, in de volksmond damwandplaten, hebben een profielhoogte van 32mm en een breedte van 1000mm. De damwandplaten zijn gemaakt van metaal, waar een duurzame coating in kleur op is aangebracht. Omdat de platen zijn geproduceerd uit staal, kiest u voor een stevige oplossing zonder het probleem van uitzet geluiden.

 

Dakplaten voor schuur of afdak

Zelf een schuur of afdak bouwen? Met de stalen dakplaten en wandplaten is het bouwen van een schuur of afdak heel eenvoudig. De damwand dakplaat in antraciet is geschikt voor bijvoorbeeld een hellend dak van een schuur, stal of prieel. De damwand dakplaat heeft een anti capillaire groef welke de regen juist afvoert. De dakplaat kan ook gebruikt worden voor wanden.

Wilt u damwandplaten alleen gebruiken voor wandbedekking? Kies dan voor de damwand wandplaten. Deze wandplaten worden niet geproduceerd met de groef die nodig is bij een hellend dak. Houdt zowel voor dak- als wandbedekking rekening met een stevig houten of stalen regelwerk van uw dak of wand, zodat u hierop de beplating kan monteren.

 

Damwandplaten leggen en monteren

Damwandplaten leggen doet u op stalen of houten regelwerk. Zorg voor voldoende stevigheid, waarbij de afstanden tussen het regelwerk niet te groot mag zijn (maximaal 2 tot 2,25 meter). De damwandplaten monteren doet u met RVS schroeven of verzinkte schroeven met een vaste kleurkop. Per m2 damwandplaat adviseren wij 5 schroeven te monteren.

Donwload hier de montagehandleiding voor damwandplaten en stalen dakplaten.

Klantbeoordelingen

9.1722 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” “Prijs gunstig. Producten uitstekend verpakt en netjes afgeleverd door chauffeur.” Bekijk beoordelingen

Veilig betalen met iDeal