Stuur een WhatsApp bericht

06 204 53 007

Damwand wandplaten 32/1000 groen

Damwand wandplaten groen

Op voorraad

(incl. BTW)

(excl. BTW)

Totaal19,38
Totaal16,02
Andere maten of kleuren bestellen? Vraag hier uw prijs op. Binnen 1 werkdag reactie.

Voor 14.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen bezorgd*

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 500

Laagste prijsgarantie

Klantbeoordelingen

9.1722 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” “Prijs gunstig. Producten uitstekend verpakt en netjes afgeleverd door chauffeur.” Bekijk beoordelingen
  • Werkend 1 meter breed
  • Profielhoogte 3,2 cm
  • Profiel type 32-1000 W
  • Donkergroen, Ral 6007 lijkt hier het meest op
  • Achterzijde plaat lichtgrijs gelakt
  • Dikte staal 0,45 mm
  • Coating 25 mu polyester
  • Ongeïsoleerde staalplaat

 

Damwandplaten donkergroen

De donkergroen damwandplaten van profiel type 32-1000 zijn duurzaam en kleurvast. De donkergroene kleur komt het dichtst in de buurt bij RAL 6007. De achterkant van de damwandplaat is gelakt lichtgrijs. Op zoek naar een andere kleur? Bekijk hier ons complete aanbod damwandplaten in verschillende kleuren.

 

Gebruik damwandplaten

Deze donkergroene damwandplaten zijn goed te gebruiken voor schuren en stallen, maar ook voor woningen. Doordat de wandplaten elkaar overlappen, beschermen ze goed tegen water en wind. Het profiel van damwandplaten zorgt ervoor dat de wanden sterk en stabiel worden.

 

Afmetingen wandplaat

Dankzij de werkbreedte van 1 meter kunnen de wandplaten snel gemonteerd. De platen zijn ongeïsoleerd en van hoge kwaliteit door een coating van 25 mu polyster. Deze coating maakt de wandplaten duurzaam. De damwand wandplaten van Beplatingswinkel.nl hebben een profielhoogte van 3,2 cm en een staaldikte van 0,45 mm.

 

Scherpe prijs

De beplatingsmaterialen en accesoires van Beplatingswinkel.nl zijn voor het grootste deel in eigen beheer. De damwandwandplaten produceert Beplatingswinkel.nl zelf, wat het tot een Nederlands product maakt. Daarmee garanderen wij niet alleen een hoge en stabiele kwaliteit, maar ook een scherpe prijs.

 

Bestel de platen nu op Beplatingswinkel.nl zonder een account aan te maken. Wij bezorgen de dakplaten binnen twee werkdagen aan huis.

 

 

 

Gerelateerde producten

Veilig betalen met iDeal