Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag (07.30-12.30 en 13.00-17.00 uur)

Snel geleverd

Zonder account bestellen

Scherpste prijzen

Advies nodig?
Bel of app naar

06 20453007

Home > Dakpanplaten

Dakpanplaten

Meer informatie

Dakpanplaten kopen

Dakpanplaten

De dakpanplaten van Beplatingswinkel.nl zijn de ideale combinatie van het gemak van dakplaten met de uitstraling van dakpannen. De stalen dakpanplaten zijn eenvoudig te bevestigen, duurzaam, waterdicht, stormvast en kleurvast.

 

De platen zijn van staal met een hoge kwaliteit en voorzien van een zinklaag van minimaal 275 gr/m2. Op de stalen dakplaten is vervolgens een duurzame coating aangebracht in kleur. De achterzijde van de platen zijn voorzien van een beschermlak. De dakplaten van Beplatingswinkel.nl zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld uw tuinhuis of veranda. Ze zijn uit voorraad beschikbaar in de kleuren antraciet, zwart en terracotta.

 

Wilt u bijvoorbeeld een strakke uitstraling van uw veranda? Met de dakplaten in zwart of antraciet met bijpassende accessoires realiseert u een moderne uitstraling. Of wilt u liever een landelijke uitstraling? Dan kunt u kiezen voor een stalen dakpanplaat in de kleur terracotta.

 

Accessoires dakpanplaten kopen

Wij adviseren bij het kopen van dakpanplaten ook de juiste accessoires aan te schaffen. De dakplaten kunnen bevestigd worden op hout met de dakpanschroeven 4.8x35. De dakpanschroeven hebben een gepoedercoate kop en kunt u bestellen in de bijpassende kleur. Voor de afwerking van een dak wordt veelal gebruik gemaakt van een halfronde nok, met aan de gevelzijden een afgesloten eindnok. De voor- en achterzijde wordt over het algemeen afgewerkt met de hoekstuk windveer. Om het dak waterbesteding te maken is het aan te raden het schuimprofiel voor de dakpanprofielen onder de dakplaten te bevestigen. De schuimprofielen houden regen, wind en sneeuw buiten maar ventileren wel voldoende om condensvorming tegen te gaan.

 

Laagste prijsgarantie

Wij produceren de beplatingsmaterialen en accessoires op Beplatingswinkel.nl grotendeels in eigen beheer en enkele producten kopen wij groot in, rechtstreeks bij de fabrikant. Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs garanderen met een hoge en constante kwaliteit. Heeft u hulp nodig bij het bestellen en kopen van de juiste dakpanplaten? Bel ons dan op 06 - 20 45 30 07. Wij helpen u graag verder!

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 9239 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen
?>

Veilig betalen met iDeal

Facebook Twitter