Weerbestendig dak

6 augustus 2016
Bij storm of regen is een waterdicht dak een vereiste. Om uw dak goed te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden, is het belangrijk de juiste dakbedekking te kiezen. 

Het type dakbedekking
De keuze voor het type dakbedekking hangt deels af of het een hellend of plat dak is. Heeft een een plat dak? Dan wordt er veelal gekozen voor een dakbedekking met dakplaten of bitumen dakbedekking. Dakplaten worden veelal gebruikt voor schuren en tuinhuisjes, waarbij bitumen dakbedekking eerder wordt toegepast bij een uitbouw aan een woning. Bekijk hier de gemiddelde kosten voor het verwijderen en laten leggen van dakbedekking.

Het dak bedekken
Een dak bedekken met dakplaten is eenvoudig zelf te doen. Lees hiervoor onze blog voor het leggen van dakpanplaten of golfplaten. Het leggen van bitumen dakbedekking is ingewikkeld. Een specialist kan u het beste helpen met het bedekken van uw dak. Elke daksoort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Laat u informeren over de mogelijkheden zodat u een passende keuze kunt maken.

netzp.blog.read.more

4 mei 2023

Overkapping in de tuin plaatsen - Informatie & Voordelen

Bij het woord overkapping denk je wellicht direct aan een aluminium constructie die aan het huis gebouwd is. Met een glazen dak en met zonwering voor de warme dagen. Toch zijn er nog veel meer verschillende soorten overkappingen waar je uit kunt kiezen.
3 november 2018

Zelf een tuinhuis bouwen

Lees onze 3 tips voor het zelf bouwen van een tuinhuis.
19 juni 2017

Accessoires voor dakpanplaten

Dakpanplaten monteren is een eenvoudige klus, wanneer gebruik wordt gemaakt van de juiste accessoires.