Dakplaten antraciet type 32/1000

€ 22,39*

€ 18,50 excl. btw

Beschikbaar in 3 dagen, levertijd met een verwachte leveringstijd van 4 werkdagen.

Maat

✔ Levering binnen 4 werkdagen

✔ Afhalen de volgende werkdag (na bestelling) 


Klantenbeoordelingen

“Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.”

“Prijs gunstig. Producten uitstekend verpakt en netjes afgeleverd door chauffeur.”

Bekijk beoordelingen
9.3
Productinformatie "Dakplaten antraciet type 32/1000"
  • Werkend 1 meter breed
  • Profielhoogte 3,2 cm
  • Profiel type 32-1000 D Antraciet grijs, Ral 7016 lijkt hier het meest op
  • Achterzijde plaat lichtgrijs gelakt (dit kan per lengte verschillende van kleur zijn)
  • Dikte staal 0,45 mm
  • Coating 25 mu polyester
  • Ongeïsoleerde staalplaat

Damwandplaten

Damwand dakplaten worden gebruikt voor daken. De sterkte en stabiliteit heeft de damwand dakplaat vooral aan het profiel te danken. Dankzij de overlap van de dakplaten, zijn ze goed te gebruiken voor gebouwen waarbij zowel waterdichtheid als winddichtheid een belangrijk punt is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schuren en stallen. Daarnaast wordt de toepassing van damwand dakplaten voor woningen steeds populairder.

Damwandplaten kleur
De damwandplaten in antraciet zijn duurzaam en kleurvast. Het gaat om profiel type 32-1000 D antraciet. Deze kleur lijkt het meest op RAL 7016, de achterzijde van de plaat is lichtgrijs gelakt. Op zoek naar een andere kleur? Bekijk hier ons complete aanbod damwandplaten.

Meer informatie over de damwandplaat antraciet
De damwand dakplaten van Beplatingswinkel.nl hebben een profielhoogte van 3,2 cm en een staaldikte van 0,45 mm. Door de werkbreedte van wel 1 meter kunnen de dakplaten relatief snel bevestigd worden. De ongeïsoleerde platen zijn van hoge kwaliteit, dankzij de coating van 25 mu polyester zijn deze dkaplaten duurzaam. 
Wij produceren de beplatingsmaterialen en accessoires op Beplatingswinkel.nl grotendeels in eigen beheer. De damwandplaten in antraciet produceren wij dus zelf en zijn daarom een uniek Nederlands product, hierdoor kunnen wij een scherpe prijs garanderen met een hoge en constante kwaliteit. De dakplaten hebben wij ook op voorraad in meerdere kleuren, bekijk daarvoor ons hele aanbod aan damwandplaten hier.
Bestel de platen nu op Beplatingswinkel.nl zonder een account aan te maken. Wij bezorgen de dakplaten binnen twee werkdagen aan huis.