STUUR EEN BERICHT:

06 204 53 007

VRAAG EN ANTWOORD

 

Corona maatregelen Beplatingswinkel

 

  • Momenteel is het erg druk met leveren, wij proberen er alles aan te doen om binnen de 2 werkdagen zoals op de site staat te leveren

  • Ons afhaalmagazijn is gesloten i.v.m. het Corona-virus. De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons op de eerste plaats.

  • Wij kunnen orders nog door geheel Nederland leveren en onze chauffeurs zullen daarbij de hygiëne regels in acht houden en we verzoeken u hetzelfde te doen.

  • Afhalen is dus voorlopig niet mogelijk, maar we leveren uw order graag bij u af. Wij wensen iedereen gezondheid en wijsheid voor de komende tijd.

 
 

 

Mijn betaling is mislukt, wat nu?

U kunt de bestelling opnieuw plaatsen, of contact opnemen via info@beplatingswinkel.nl (niet zelf overmaken, eerst contact opnemen!)

 

Hoe moet ik monteren?

Er staan montagehandleidingen op onze site bij de artikelen. Heeft u na het lezen nog vragen?  Neem dan gerust contact op met onze producent (afdeling bouwproducten) 0318-521700, zij kunnen u een deskundig advies geven.

 

Ik heb meer dozen schroeven besteld maar krijg maar 1 doos

Wij proberen zoveel mogelijk bij elkaar te verpakken, dit is beter voor het milieu

 

2 werkdagen, wanneer komt mijn bestelling dan?

via deze link kunt u de informatie vinden https://www.beplatingswinkel.nl/bezorgen-afhalen een dag voor levering ontvangt u een email (circa 15.00 uur).

  • Goede Vrijdag 10 april en 2e paasdag 13 april leveren wij geen bestellingen.

  • Koningsdag 27 april leveren wij geen bestellingen.

  • 21 en 22 mei (rondom Hemelvaart leveren wij geen bestellingen.

  • 2e pinksterdag 1 juni leveren wij geen bestellingen.

  • zomervakantie 27 juli t/m 16 augustus in deze periode leveren wij geen bestellingen

 

Hoeveel schroeven heb ik nodig?

Via deze link https://www.beplatingswinkel.nl/blog/dakplaatschroeven kunt u precies zien wat u nodig hebt.

 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

U kunt bij Beplatingswinkel.nl betalen via I-deal of via een vooruitbetaling, als u komt afhalen kunt u ook contant of met PIN betalen.

 

Kan ik materialen ruilen of retourneren?
Via een eenvoudig mailtje naar info@beplatingswinkel.nl kunt u uw ruilingen of retourneringen doorgeven, binnen 2 weken na bestelling. Verdere uitleg vindt u hier

 

Kan ik materialen ook afhalen?

Helaas is dit tijdelijk niet mogelijk. Dit in verband met de corona maatregelen.

 

Wat is werkende breedte?

de werkende breedte is de breedte exclusief overlap, bijvoorbeeld: een  dakpanplaat is 1.25 m breed maar als u ze laat overlappen zijn ze 1.10 mm breed (deze overlap is voor de waterdichtheid) 6 platen naast elkaar is dan 6.60 meter.

 

Kan ik ook andere kleuren en maten en uitvoeringen bestellen dan in de webwinkel zijn weergegeven?
Nee, Beplatingswinkel.nl is echt een handelswebsite die uit voorraad standaard producten levert. Daardoor kunnen we scherp aanbieden. Voor maatwerk verwijzen we u graag door naar onze partner www.hardeman.nl . Zij zijn producent en kunnen u voor maatwerk van dienst zijn. Telefonisch bereikbaar onder nummer 0318-521700 (ook WhatsApp) afdeling bouwproducten. U kunt natuurlijk ook de website van onze producent bezoeken: https://bouwproducten.hardeman.nl/producten

 

Heeft u een showroom?

Nee, Beplatingswinkel.nl levert alles rechtstreeks uit het magazijn. Onze producent in Veenendaal heeft wel een showroom waar u de producten ook kunt zien. Bij Beplatingswinkel.nl liggen alle materialen op voorraad en zijn eventueel wel te bekijken (dit is het afhaalmagazijn).

  • Momenteel is de showroom en het afhaalmagazijn gesloten vanwege de corona maatregelen.

 

Kan ik zetwerk bijvoorbeeld een nok op maat bestellen??

Helaas kan dit niet via Beplatingswinkel. Wel kunt u deze materialen via onze producent bestellen. www.hardeman.nl

 

Wat is de garantie op de producten van Beplatingswinkel.nl?

Beplatingswinkel.nl staat voor een periode van zes maanden na (op)levering in voor een goede uitvoering van de producten. Lees hier de uitgebreide garantievoorwaarden in artikel 14.

Veilig betalen met iDeal