Stuur WhatsApp bericht

06 204 53 007

Veelgestelde vragen

Mijn betaling is mislukt, wat nu?

U kunt de bestelling opnieuw plaatsen, of contact opnemen via info@beplatingswinkel.nl (niet zelf overmaken, eerst contact opnemen!)

 

Hoe moet ik monteren?

Er staan montagehandleidingen op onze site bij de artikelen. Heeft u na het lezen nog vragen?  Neem dan gerust contact op met onze producent (afdeling bouwproducten) 0318-521700, zij kunnen u een deskundig advies geven.

 

2 werkdagen, wanneer komt mijn bestelling dan?

via deze link kunt u de informatie vinden https://www.beplatingswinkel.nl/bezorgen-afhalen een dag voor levering ontvangt u een email (circa 15.00 uur).

 

Hoeveel schroeven heb ik nodig?

Via deze link https://www.beplatingswinkel.nl/blog/dakplaatschroeven kunt u precies zien wat u nodig hebt.

 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

U kunt bij Beplatingswinkel.nl betalen via I-deal of via een vooruitbetaling, als u komt afhalen kunt u ook contant of met PIN betalen.

 

Kan ik materialen ruilen of retourneren?
Via een eenvoudig mailtje naar info@beplatingswinkel.nl kunt u uw ruilingen of retourneringen doorgeven, binnen 2 weken na bestelling. Verdere uitleg vindt u hier

 

Kan ik materialen ook afhalen?

Ja dat is mogelijk, dit kunt u tijdens het bestelproces aangeven, Houdt er wel rekening mee dat bij de omschrijving van de platen de werkende breedte staat omschreven. Een dakpanplaat past bijvoorbeeld niet in een personenauto. Het adres van ons magazijn is Generatorstraat 25, 3903 LH Veenendaal.

 

Wat is werkende breedte?

de werkende breedte is de breedte exclusief overlap, bijvoorbeeld: een  dakpanplaat is 1.25 m breed maar als u ze laat overlappen zijn ze 1.10 mm breed (deze overlap is voor de waterdichtheid) 6 platen naast elkaar is dan 6.60 meter.

 

Kan ik ook andere kleuren en maten en uitvoeringen bestellen dan in de webwinkel zijn weergegeven?
Nee, Beplatingswinkel.nl is echt een handelswebsite die uit voorraad standaard producten levert. Daardoor kunnen we scherp aanbieden. Voor maatwerk verwijzen we u graag door naar onze partner www.hardeman.nl . Zij zijn producent en kunnen u voor maatwerk van dienst zijn. Telefonisch bereikbaar onder nummer 0318-521700 (ook WhatsApp) afdeling bouwproducten. U kunt natuurlijk ook de website van onze producent bezoeken: https://bouwproducten.hardeman.nl/producten

 

Heeft u een showroom?
Nee, Beplatingswinkel.nl levert alles rechtstreeks uit het magazijn. Onze producent in Veenendaal heeft wel een showroom waar u de producten ook kunt zien. Bij Beplatingswinkel.nl liggen alle materialen op voorraad en zijn eventueel wel te bekijken (dit is het afhaalmagazijn).

 

Kan ik zetwerk bijvoorbeeld een nok op maat bestellen??

Helaas kan dit niet via Beplatingswinkel. Wel kunt u deze materialen via onze producent bestellen. www.hardeman.nl

 

Wat is de garantie op de producten van Beplatingswinkel.nl?

Beplatingswinkel.nl staat voor een periode van zes maanden na (op)levering in voor een goede uitvoering van de producten. Lees hier de uitgebreide garantievoorwaarden in artikel 14.

Veilig betalen met iDeal