Stuur een WhatsApp bericht

06 204 53 007

Sandwichpanelen wand interieur 60 dik

Op voorraad

(incl. BTW)

(excl. BTW)

Totaal
Totaal

Voor 14.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen bezorgd*

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 500

Laagste prijsgarantie

Klantbeoordelingen

9.1722 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” “Prijs gunstig. Producten uitstekend verpakt en netjes afgeleverd door chauffeur.” Bekijk beoordelingen

Toepassing sandwichpanelen wand

De sandwichpanelen veel gebruikt voor bedrijfsgebouwen, kantoren en zelfs woonhuizen. De binnenzijde en buitenzijdevan het paneel is in de kleur gebroken wit (RAL 9002)

Brandwerend PIR isolatieschuim

De sandwichpanelen hebben een gladde afwerking. Tussen de staalplaten in zit het PIRplus isolatieschuim. Het isolatieschuim is vlamdovend en brandwerend, waardoor de sandwichpanelen zeer brandveilig zijn. U kunt kiezen uit een kerndikte van 60mm of 80mm en een lengte van vier, vijf of zes meter. Het sandwichpaneel met een dikte van 80mm is niet leverbaar in de lengte van zes meter.

 

Hoge isolatiewaarde

De buitenplaten van de sandwichpanelen zijn van staal. De twee staalplaten staan niet direct met elkaar in verbinding, waardoor er geen last is van koudebruggen en de isolatiewaarde hoog is. De staalplaat aan de buitenzijde heeft een dikte van 0,55 mm en de staalplaat aan de binnenzijde een dikte van 0,40 mm. Voor de montage van de sandwichpanelen raden wij aan gebruik te maken van de bijbehorende accessoires zoals de sandwichschroeven.

 

De sandwichpanelen produceren wij in eigen beheer en zijn daarom een echt Nederlands product. Wij kunnen daarom ook een lage prijs garanderen, met een zeer hoge kwaliteit! Bestel de sandwichpanelen eenvoudig en snel op Beplatingswinkel.nl zonder een account aan te maken.

Veilig betalen met iDeal