Stuur een WhatsApp bericht

06 204 53 007

Over ons

 

Beplatingswinkel.nl is een leverancier van producten voor dak-en wandbeplating. Wij produceren de meeste producten in eigen beheer en de overige producten kopen wij groot in, rechtstreeks bij de fabrikant. Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs garanderen. En dat proberen we te combineren met een verregaande service. Op die manier streven we naar een unieke prijs/kwaliteitsverhouding, waarmee ook voor u een passende partner hopen te zijn.

 

We zijn gevestigd in het midden van het land, in Veenendaal. Hier kunt u onze materialen afhalen aan de Generatorstraat 25 (maandag t/m vrijdag van 08.00-12.30 en 13.00-17.00 uur).

 

 

Daarnaast bezorgen wij door heel Nederland, binnen 2 werkdagen, met zelflossende vrachtwagens. (uitgezonderd Zeeuws Vlaanderen en de Wadden Eilanden)

 

We zorgen steeds voor grote voorraden. Zodat, wanneer u nu 1 plaat of 100 platen nodig heeft, u nooit misgrijpt.

 

Als u vragen heeft of een advies wilt, maken we daar heel graag tijd voor. Stuur ons gerust een WhatsApp bericht via 06 - 204 53 007 of stuur een mail naar info@beplatingswinkel.nl Voor technische vragen kunt u contact opnemen met onze producent 0318-521700.

 

Uw eerste aanspreekpunt is Peter van den Brink, hoofd verkoop Beplatingswinkel.

We zijn u graag van dienst!

Veilig betalen met iDeal