Bestel via de site. Levering binnen 2 werkdagen!

Laagste prijsgarantie

Levering binnen 2 werkdagen

Gratis geleverd boven € 500

Voor info

WhatsApp of bel

06 204 53 007

FAQ

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

U kunt bij Beplatingswinkel.nl betalen via I-deal of via een vooruitbetaling, als u komt afhalen kunt u ook contant of met PIN betalen.

 

Kan ik materialen ruilen of retourneren?
Via een eenvoudig mailtje naar info@beplatingswinkel.nl kunt u uw ruilingen of retourneringen doorgeven, binnen 2 weken na bestelling. Verdere uitleg vindt u hier

 

Is Beplatingswinkel.nl ook telefonisch bereikbaar?
Ja, maandag t/m vrijdag kunt u ons bereiken van 08.00 uur tot 12.30 uur en 13.00 uur tot 17.00 uur via 06-20453007.

 

Kan ik materialen ook afhalen?

Ja dat is mogelijk, dit kunt u tijdens het bestelproces aangeven, Houdt er wel rekening mee dat bij de omschrijving van de platen de werkende breedte staat omschreven. Een dakpanplaat past bijvoorbeeld niet in een personenauto. Het adres van ons magazijn is Generatorstraat 25, 3903 LH Veenendaal.

 

Kan ik ook andere kleuren en maten en uitvoeringen bestellen dan in de webwinkel zijn weergegeven?
Nee, Beplatingswinkel.nl is echt een handelswebsite die uit voorraad standaard producten levert. Daardoor kunnen we scherp aanbieden. Voor maatwerk verwijzen we u graag door naar onze partner www.hardeman.nl . Zij zijn producent en kunnen u voor maatwerk van dienst zijn.

 

Wat is de garantie op de producten van Beplatingswinkel.nl?

Beplatingswinkel.nl staat voor een periode van zes maanden na (op)levering in voor een goede uitvoering van de producten. Lees hier de uitgebreide garantievoorwaarden in artikel 14.

Veilig betalen met iDeal

Facebook Twitter Instagram