Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag (07.30-12.30 en 13.00-17.00 uur)

Snel geleverd

Zonder account bestellen

Scherpste prijzen

Advies nodig?
Bel of app naar

06 20453007

Home > Dakplaten Wandplaten

Dakplaten en Wandplaten

Meer informatie

Damwand dakplaten wandplaten

Dakplaten en Wandplaten

De ongeïsoleerde damwand dakplaten en wandplaten van Beplatingswinkel.nl zijn gemaakt van staal en voorzien van een trapeziumprofiel met zes trapeziums. Het profiel 32/1000 geeft door de slimme engineering van vormen, hoogtes en hoeken een unieke stevigheid en een fijne verwerkbaarheid. Omdat de platen zijn geproduceerd uit staal, kiest u voor een stevige oplossing zonder het probleem van uitzetgeluiden.

 

De stalen platen voor uw wand, in de volksmond worden deze platen ook wel damwandplaten genoemd, hebben een profielhoogte van 32mm en een breedte van 1000mm. De damwand platen zijn gemaakt van staal, waar een duurzame coating in kleur op is aangebracht.

 

De wandplaten zijn beschikbaar in de kleuren gebroken wit, antraciet en groen.

 

De stalen dakplaten hebben als belangrijk verschil dat het profiel net andersom gewalsd wordt. Dit wil zeggen dat de kleur aan de andere zijde zit. Dit is beter voor de afwatering van regen. De groef valt in de volgende dakplaat, zodat de damwand dakplaten waterdicht worden bevestigd. De dakplaat op Beplatingswinkel.nl is beschikbaar in de kleur antraciet. De damwand dakplaten in antraciet kunnen ook probleemloos als wandbeplating worden toegepast.

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 9239 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen
?>

Veilig betalen met iDeal

Facebook Twitter