STUUR EEN BERICHT:

06 204 53 007

Bezorgen (afhalen tijdelijk niet mogelijk)

Bestellingen boven de € 500,- bezorgen wij gratis!* 

 

Alle artikelen op deze site leveren wij uit voorraad. Dat betekent dat wij in geheel Nederland binnen 2 werkdagen leveren**! Wij leveren de producten zorgvuldig met zelflossende vrachtwagens.

 

CORONA UPDATE: 20 maart 2020

  • Vanaf nu is ons afhaalmagazijn gesloten i.v.m. Corona maatregelen. De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons op de eerste plaats.

  • Momenteel is het erg druk met leveren, wij proberen er alles aan te doen om binnen de 2 werkdagen zoals op de site staat te leveren, indien dit onverhoopt niet mogelijk is berichten wij u hierover via email.

 

Bezorgkosten onder de € 300,- (incl btw) € 50,-
Bezorgkosten boven de € 300,- (incl btw) € 25,-
Bezorgkosten boven de € 500,- (incl btw) GRATIS

 

 

 

Binnen 2 werkdagen houdt in:

 

Maandag voor 14.00 uur besteld levering uiterlijk woensdag *

Dinsdag voor 14.00 uur besteld levering uiterlijk donderdag *

Woensdag voor 14.00 uur besteld levering uiterlijk vrijdag *

Donderdag voor 14.00 uur besteld levering uiterlijk maandag *

Vrijdag voor 14.00 uur besteld levering uiterlijk dinsdag *

In het weekend besteld levering uiterlijk woensdag *

* Let op Goede vrijdag en 2e Paasdag leveren wij geen orders.

Momenteel is de levertijd ongeveer 3 a 4 werkdagen.

 

*Met uitzondering van Texel, Zuid Limburg Postcodes 60..-61..-62..-63.. en 64.. en Zeeuws Vlaanderen Postcodes 43..-44..en 45.., en het Noorden 88..-89..-90..-91.. en 99.., waarvoor de levertijd soms iets langer is en met uitzondering van de overige Waddeneilanden, waarvoor wij wel binnen 2 werkdagen leveren, maar bij de vaste transporteurs op het vasteland.

 

*Tijdens de feestdagen gelden andere levertijden en dagen, deze informatie is tijdens deze dagen te vinden op de website.

 

Het transport wordt uitgevoerd met zelflossende vrachtwagens (kranen op de truck) en wordt uitgevoerd door H. Hardeman BV Veenendaal. Zij kunnen hiervoor dus contact met u opnemen met eventuele aanvullende transportgerelateerde vragen. 

 

Voor bezorging buiten Nederland gelden andere transportkosten, voor info: info@beplatingswinkel.nl.

 

Voor bezorging in BELGIE (hiervoor krijgt u een aanvullende factuur, welke vooruitbetaald dient te worden):

Leveren in Vlaanderen Is uw totaal ordebedrag kleiner dan € 1000 berekenen wij € 50,00 aan transportkosten  plus € 0,50 per kilometer (op retour basis).Bij een orderbedrag van € 1000 tot € 2500 berekenen wij € 0,50 per kilometer (op retour basis). Besteld u boven de € 2500, dan leveren wij Franco

Leveren in Wallonie Slechts in overleg en op aanvraag

 

 

Afhalen is tijdelijk niet mogelijk

 

  • Vanaf nu is ons afhaalmagazijn gesloten i.v.m. de Corona maatregelen. De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons op de eerste plaats.

  • Wij kunnen orders nog door geheel Nederland leveren en onze chauffeurs zullen daarbij de hygiëne regels in acht houden en we verzoeken u hetzelfde te doen.

  • Afhalen is dus voorlopig niet mogelijk, maar we leveren uw order graag bij u af. Wij wensen iedereen gezondheid en wijsheid voor de komende tijd.

 

 

Veilig betalen met iDeal