Geopend maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 12.30 uur en 13.00 - 17.00 uur.

Snel geleverd

Zonder account bestellen

Scherpste prijzen

Voor info
bel of app

06 204 53 007

Home > Accessoires

Windveren en Accessoires

Meer informatie

Windveren

Windveren en Accessoires

Om uw beplatingsmateriaal te bevestigen vindt u bij elk type plaat de bijbehorende schroeven. Tevens leveren wij u graag de standaard nokken, windveren, hoekstukken en accessoires op Beplatingswinkel.nl. Door de jarenlange ervaring met het produceren en monteren van beplatingsmateriaal vindt u bij ons altijd de juiste schroef, bout, nok of windveer voor uw klus.

 

De windveren zijn te bestellen in vezelcement en staal. De vezelcement windveer is geschikt voor montage in combinatie met de vezelcement golfplaten van Humanit. De andere optie is de stalen windveer (hoekstuk) voor de dakrand-afwerking van sandwichpanelen, stalen golfplaten, dakpanplanten, wandplaten en dakplaten.

 

Voor de nokken kunt u kiezen uit de vezelcement golf scharnier nok die perfect aansluit bij de vezelcement golfplaten van Humanit.

 

De stalen halfronde nok is juist geschikt voor de afwerking van uw dak met dakpanplaten. Hier combineert u de stalen eindnok bij, om uw dak volledig waterdicht af te werken.

De toepassing van schroeven is afhankelijk van het beplatingsmateriaal en de gebruikte ondergrond, waarop u de platen bevestigt. Per beplatingsmateriaal bieden wij de geschikte schroeven aan, waarbij u kunt kiezen voor het type dat gebruikt kan worden op een houten of stalen ondergrond.

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 9292 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen
?>

Veilig betalen met iDeal

Facebook Twitter