Felsplaat

Productinformatie "Felsplaat"
Een elegante uitstraling die klassiek en modern met elkaar combineert: De felsplaten doen denken aan een zinken felsplaat. Maar deze stalen platen met coating zijn eenvoudig te monteren dankzij het kliksysteem en blind te bevestigen. 
Zowel op een dak als op een wand toepasbaar. Online op maat te bestellen in de gebruikelijke kleuren, mocht u een andere kleur nodig hebben, neem dan contact op met ons verkoopteam. 
Aan de gootzijde plaatst u een felsplaat startprofiel, waar u de plaat overheen zet. De Felsplaat heeft aan de onderzijde een omzetting die precies op het startprofiel past. De platen worden van rechts naar links gemonteerd met de geschikte felsplaatschroef 4.2x32, en elke volgende plaat klikt u eenvoudig over de vorige. Voor het bevestigen van een nok plaatst u eerst per plaat 1 ondernok waar u vervolgens de vlakke nok overheen kunt monteren.
Door de felsplaat te combineren met een vlak sandwichpaneel heeft u direct een geisoleerd dak, het vlakke paneel is een perfecte ondergrond voor de felsplaat.
Op maat bestellen kan via onze producent.

€ 73,85*

klaar voor verzending binnen 6 dagen, levertijd werkweek

Maat
Kleur
Productnummer: ABW_FELS454_5

  • Levering binnen 4 werkdagen
  • afhalen de volgende werkdag
  • Nederlands product

Klantenbeoordelingen

“Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.”

“Prijs gunstig. Producten uitstekend verpakt en netjes afgeleverd door chauffeur.”

Bekijk beoordelingen
9.2